Collette 2018-01-22T18:27:13+00:00

Project Description


Sheehans has been on a journey with Collette to update their corporate headquarters balancing the charm of historic mill buildings with best practices of immersive planning and workplace design.



Underscore commitment to employee health & wellness
Increase collaboration and innovation
Move to open plan benching
Provide a range of private and team workspace solutions


Marketing team renovation
Knoll Antenna Open plan benching
DIRTT/Knoll Huddle rooms
DIRTT/Knoll Conference room
Kimball Bloom Collaboration spaces


Bright, light and open work environment
Successful pilot that will be replicated across the corporate campus
Strong sustainability story that aligns with corporate values and sustainability commitment
Awarded PBN Best Place to Work
Awarded PBN Healthiest Employer


View More